ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επέστρεψε Ελλάδα η Στεφανίδη: "Ασχολείστε μια φορά στα τέσσερα χρόνια"

Η Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης (24/8) με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, αποθεώθηκε από τον κόσμο στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και εξέφρασε την πικρία της στους δημοσιογράφους.

Λίγα 24ωρα μετά από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης, Κατερίνα Στεφανίδη, επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

 

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθεί, ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη στήριξή τους και δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία της για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ τους αθλητές, τους οποίους και θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια.

 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία. Περιμένουμε πώς και πώς τις διακοπές. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον αγώνα που κάναμε. Κάναμε ότι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση", ήταν το αρχικό σχόλιό της.

 

Σε ερώτηση για την Ελένα Ισινμπάγεβα απάντησε: "Εγώ κέρδισα, ας μιλήσουμε για θετικά πράγματα".

 

Όσο για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για την εφημερίδα "Αυγή" τόνισε "Δεν την έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου" και διευκρίνισε "εγώ έκανα μία δήλωση γιατί κοιτάξτε τι έχει γίνει εδώ. Εγώ έχω κερδίσει και πανευρωπαϊκό και χάλκινο σε παγκόσμιο. Τώρα ασχολείστε, μια φορά σε τέσσερα χρόνια".

 

 

Contra.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων