ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ντουάρτε: "Το σεξ με τον Μπολτ ήταν Μαραθώνιος και όχι σπριντ"

Η Ζάντι Ντουάρτε παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για την καυτή βραδιά που πέρασε με τον Γιουσέιν Μπολτ στο Ολυμπιακό Χωριό.

 

Έχει καταφέρει να γίνει το πρόσωπο των ημερών αφού όλα όσα έκανε με τον Γιουσέιν Μπολτ έχουν μαθευτεί σε όλο τον κόσμο. Μόνο που η Ζάντι Ντουάρτε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Dialymail" φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα κάθε λεπτομέρεια της συνεύρεσης της με τον κορυφαίο σπρίντερ όλων των εποχών.

 

Αρχικά, αναφέρθηκε για τα όσα έγιναν μέσα στο κλαμπ: "Ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά μας και μας έδειξε τους κοιλιακούς του. Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Αισθάνθηκα υπέροχα. Οι μυς του ήταν σκληροί σαν πέτρα και εγώ είχα συγκεντρωθεί στους κοιλιακούς του που δεν πρόσεξα ότι ήταν ο Μπολτ. Ήξερα ποιος ήταν από την τηλεόραση. Η μητέρα μου είναι μεγάλη του θαυμάστρια και ουρλιάζει σε κάθε κούρσα του.

 

Ήταν ψηλός, μυώδης, ακριβώς ο τύπος μου. Υπήρχαν όμως τόσα όμορφα κορίτσια εκεί και δεν πίστεψα ότι θα επέλεγε εμένα. Ο σωματοφύλακας του ήρθε και μου είπε ότι ο Μπολτ θέλει να πας από εκεί. Δεν το έκανα στην αρχή γιατί ήθελα να το παίξω δύσκολη. Οι περισσότερες κοπέλες θα έτρεχαν, αλλά ήθελα να τον κάνω να κοπιάσει".

 

Για το πως τελικά αποφάσισε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του είπε: "Όσο περίμενα στην ουρά για ταξί ο μπόντιγκαρντ ήρθε σε εμένα πάλι και μου είπε γιατί δεν τον ακολουθώ και ότι αυτός είναι ο Γιουσέιν Μπολτ. Τελικά, όπως περιμέναμε στη σειρά για ταξί μου χαμογέλασε και έκανε τη γνωστή του πόζα. Έτσι, σιγουρεύτηκα ότι ήταν εκείνος. Τότε αποφάσισα να προχωρήσω μαζί του. Με τράβηξε μέσα στο ταξί και μου έδωσε ένα εκπληκτικό φιλί."

 

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν και για το πως μπήκε μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό: "Δεν μου ζήτησαν ποτέ ούτε κάποια διαπίστευση ούτε την ταυτότητα μου. Δεν ρώτησαν καν αυτόν. Προφανώς επειδή είναι ο Μπολτ. Ήταν και δύο άλλοι άνδρες μαζί του οι οποίοι υποθέτω ότι ήταν και εκείνοι αθλητές. Ξαφνιάστηκα που δεν με πήγε σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία γιατί φιλιόμασταν όλη την ώρα".

 

Στο τελευταίο κομμάτι της συνέντευξης μίλησε με λεπτομέρειες για την ερωτική της βραδιά με τον Μπολτ: "Το δωμάτιο ήταν καθαρό αλλά ήταν μικρό και είχε δύο μονά κρεβάτια. Τα πόδια του σίγουρα προεξείχαν όταν κοιμόταν τα βράδια. Είχαμε μία μικρή κουβέντα και προσπαθούσε να μου πει πόσο όμορφη ήμουν. Χρησιμοποιήσαμε το Google translate, αλλά δεν χρειαζόμουν μεταφραστή για να μου πει ότι ήθελε σεξ.

 

Έβαλε ένα τραγούδι της Ριάνα, το "Work". Νομίζω ότι πρέπει να του αρέσει να το ακούει όταν κάνει έρωτα. Ήταν παθιασμένο και καυτό. Έχει το σώμα ενός πρωταθλητή παρά το γεγονός ότι τα... ανδρικά του μέρη δεν ταίριαζαν. Είναι ένας κανονικός άνδρας.

 

Περίμενα το σεξ να είναι γρήγορο μαζί του αλλά ήταν το πιο αργό σεξ που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Το κάναμε για περίπου 40 λεπτά, κάναμε διάλειμμα λίγων λεπτών πριν το ξανακάνουμε. Μπόρεσε και επανήλθε γρήγορα αλλά δεν το κάναμε και τρίτη φορά".

 

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων