ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στη Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη κρέμασε στο στήθος της το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ, με τον εθνικό μας ύμνο να ακούγεται στο Ρίο (VIDEO).

 

To  χρυσό μετάλλιο του επί κοντώ ανήκει στην Κατερίνα Στεφανίδη, και τυπικά πλέον. Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε τρομερό αγώνα χθες (20/8) φτάνοντας στην κατάκτηση ενός μεταλλίου που έλειπε από την πλούσια συλλογή της, ενός Ολυμπιακού μεταλλίου.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan, ήταν εξ αρχής το φαβορί, καταφέρνοντας να επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες και να φτάσει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, με αποτέλεσμα να γίνει η πρώτη αθλήτρια από τη χώρα μας που τα καταφέρνει στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

 

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στο Ρίο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (21/8) με την Κατερίνα Στεφανίδη να χαμογελά διάπλατα και να σιγοτραγουδά τον εθνικό ύμνο, τη στιγμή που η ελληνική σημαία βρισκόταν ψηλά στον ιστό.

 

Δείτε την απονομή

 

Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων