ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στις "8" η Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη επιβλήθηκε με 5-1 επί της Ινδής, Κουμαρι Μπαμπίτα και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Ολυμπιακού τουρνουά ελευθέρας πάλης στα 53κ.

Στα προημιτελικά της κατηγορίας των 53 κιλών στο Ολυμπιακό τουρνουά ελευθέρας πάλης γυναικών, προκρίθηκε η Μαρία Πρεβολαράκη. Η 24χρονη αθλήτρια του Εθνικού ΓΣ στον γύρο των «16» νίκησε με 5-1 την Κουμαρί Μπαμπίτα από την Ινδία και στον επόμενο γύρο θ` αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Μπετζαμπεθ Αντζέλικα Αργκουέλο Βιλεγκάς (Βενεζουέλα)-Γιόσεφ Εσόμπε-Τιάκο (Καμερούν).

 

Η Πρεβολαράκη στην πρώτη περίοδο πήρε τρεις πόντους, στην δεύτερη ακόμη δύο και με σκορ 5-1 πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, την πρώτη σε Ολυμπιακούς Αγώνες για την ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία πήρε την πρόκριση για την οκτάδα.

 

Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων