ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έτρεξαν στο Μαραθώνιο τρεις Ελληνίδες

Η Ράνια Ρεμπούλη, η Σοφία Ρίγα και η Παναγιώτα Βλαχάκη ήταν οι τρεις Ελληνίδες που έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την εμπειρία της συμμετοχής στον Ολυμπιακό Μαραθώνιο του Ρίο είχαν η Ράνια Ρεμπούλη, η Σοφία Ρίγα και η Παναγιώτα Βλαχάκη.

 

Οι τρεις Ελληνίδες έτρεξαν και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον επίπονο αγώνα.

 

Η Ρεμπούλη ήταν 88η με 2 ώρες 46 λεπτά 8 δεύτερα, η Ρίγα τερμάτισε 103η σε 2 ώρες 49 λεπτά και 7 δεύτερα, ενώ η Βλαχάκη ήρθε 118η (στις 138 που τερμάτισαν) με 2 ώρες 59 λεπτά και 12 δεύτερα.

 

"Χρυσή" Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε η Κενυάτισσα Τζέμινα Τζέλαγκατ Σούμγκονγκ, η οποία στο 35 χιλιόμετρο ήταν 6η, αλλά κατόπιν βρέθηκε σε θέση οδηγού.

 

Στο βάθρο την πλαισίωσαν η επίσης Κενυάτισσα Εουνίς Τζεπκιρούι Κίρουα που εκπροσωπεί το Κατάρ και η Μάρε Ντιμπάμπα από την Αιθιοπία, που είχε σε κάποια κομμάτια την πρωτοπορία.

Contra.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων