ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σπουδαία εμφάνιση από την Παππά, παγκόσμιο ρεκόρ στο 10αρι

Ο πρώτος τελικός των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων στο στίβο επιφύλασσε ένα μεγάλο παγκόσμιο ρεκόρ και ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Η Αλεξία Παππά είχε την τύχη να είναι παρούσα σε μια ιστορικής σημασίας κούρσα, τον τελικό των 10.000 μέτρων. Εκεί η Αλμά Αγιάν (Αιθιοπία) τερμάτισε σε 29.17.45 και βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ στην απόσταση. Λίγα λεπτά αργότερα στην 17η θέση τερμάτισε η Αλεξία Παππά σε 31.36.16 και βελτίωσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν 31.46.85 από την 1η Μαΐου. 

 

Η Παππά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αφού κατάφερε στον αγώνα στόχο να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η βροχή και η χαμηλή θερμοκρασία ευνόησε την προσπάθεια των αθλητριών που αποζημίωσαν με την εμφάνιση τους, τον κόσμο στις εξέδρες. 

 

Η Βίβιαν Τσέριοτ ήταν δεύτερη με 29.32.53 και ρεκόρ Κένυας και η Τιρουνές Ντιμπάμπα τρίτη με 29.42.56 και ατομικό ρεκόρ. Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι από τις 17 πρώτες αθλήτριες οι 15 έκαναν κάποιο ρεκόρ!  Η Αγιάν ήταν νικήτρια και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 στο Πεκίνο.

 

Segas.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων