ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπολτ: "Δεν πρόκειται να χάσω κανένα χρυσό"

Ο Γιουσέιν Μπολτ έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους αμφισβητούν τα σκήπτρα του τονίζοντας πως είναι έτοιμος για να επαναλάβει το "triple triple".

 

Πολλοί έχουν αμφισβητήσει την κυριαρχία του, αλλά όλοι φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από το κουλουάρ. Ο Γιουσέιν Μπολτ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και δηλώνει έτοιμος να υπερασπιστεί τους τίτλους στα 100μ., τα 200μ. και την σκυτάλη των 4Χ100μ.

 

"Ξέρω ότι το σπορ χρειάζεται να νικήσω και να επιστρέψω στην κορυφή. Δεν πρόκειται να χάσω κανένα χρυσό. Πάντα έχω ορισμένες αμφιβολίες στο μυαλό μου, αλλά είμαι συγκεντρωμένος και έτοιμος να φύγω" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόσυρσης του τονίζοντας: "Ο προπονητής μου μου λέει πως όσο περνούν τα χρόνια τόσο θα γίνεται και πιο δύσκολο και θα πρέπει να φτάνεις τον οργανισμό σου στα όρια του. Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια που είχα.

 

Στην αρχή της προηγούμενης σεζόν πρόσεξε ότι οι τραυματισμοί έπαιρναν περισσότερο καιρό να αποθεραπευτούν. Πάντοτε ο προπονητής μου λέει ότι μπορώ να φτάσω μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 εάν το επιθυμώ. Αυτό μου το λέει για να σταματήσω να μιλάω για την απόσυρσή μου και να το πηγαίνω χρόνο με το χρόνο. Οι άνθρωποι μου λένε ότι εάν εγκαταλείψω ο στίβος θα πέσει. Εγώ πιστεύω ότι έρχονται από πίσω άλλοι αθλητές".

 

Για το τέλος ο Μπολτ φρόντισε να αφήσει ξεκάθαρα το στίγμα του: "Στο ποδόσφαιρο μπορείς να συγκρίνεις παίκτες για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Αυτό όμως δεν μπορείς να το κάνεις για το ποιος είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο. Θα πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι βγει κάποιος το ίδιο ταλαντούχος με εμένα για να σπάσει τα ρεκόρ μου"

 

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων