ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Χάλκινη" η Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό!

Η Βούλα Παπαχρήστου, μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου, κατέκτησε το χάλκινο στο τριπλούν και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με άλμα στα 14.47μ.

 

Όπως και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου έτσι και στο Ευρωπαϊκό τα ελληνικά μετάλλια είχαν γυναικείο άρωμα. Μάλιστα, τα μετάλλια ήρθαν και από το ίδιο δίδυμο αφού μετά την Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου ανέβηκε στο βάθρο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με άλμα στα 14.47μ. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Μάλιστα, μέχρι το έκτο άλμα ήταν δεύτερη, αλλά τελικά η Πατρίσια Ραμόνα με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 14.58 ανέβηκε στην πρώτη θέση ρίχνοντας από εκεί την Χάνα Μινένκο που είχε το καλύτερο της στα 14.51μ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων