ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συγκλονιστικό βίντεο με τις δίδυμες αδερφές Βασιλείου!

Κορίτσαροι για φίλημα! Οι δίδυμες Ειρήνη και Άννα Βασιλείου μας χάρισαν μεγάλες στιγμές, χθες, στο 400άρι γυναικών και ένα επικό σκηνικό!

 

Οι δίδυμες αδερφές Βασιλείου μας χάρισαν, χθες, μεγάλες στιγμές στο 400άρι των γυναικών, με την Ειρήνη να παίρνει το "εισιτήριο" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την Άννα να κάνει επίδοση που τη στέλνει στο Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ! 

 

Και όλα αυτά το πρωί, στα προκριματικά, πριν τον βραδινό τελικό! Τότε, που είχαμε και ένα ΕΠΙΚΟ σκηνικό. 

 

Μετά την κούρσα που την έστειλε… Ρίο, η Ειρήνη έκατσε σε ένα σημείο, προσπαθώντας να ηρεμήσει. Ενώ έπαιρνε ανάσες, ταυτόχρονα παρότρυνε την αδερφή της, που έτρεχε στην αμέσως επόμενη κούρσα. 

 

Όταν ολοκλήρωσε και η Άννα τον αγώνα της, κάνοντας και εκείνη τρομερή επίδοση και παίρνοντας το "εισιτήριο" για το Άμστερνταμ, έπεσε συγκινημένη κάτω, με την Ειρήνη να τρέχει καταπάνω της, να την αγκαλιάζει και τις δύο Κρητικές να ξεσπούν σε κλάματα!

 

ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων