ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Nafplio Energy Triathlon 2016 - Tolo Triathlon 2016

Στις 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Nafplio Energy Triathlon 2016, στην Ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Στις 2 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Tolo Triathlon 2016, στο γραφικό Τολό. 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Nafplio Energy Triathlon, με Πρόεδρο τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) την Energy Races, την εταιρεία “CAREFULL” και τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ Κ.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ "ΕΥΡΟΣ", ανακοινώνει την διεξαγωγή αγώνα Τριάθλου με την ονομασία "Nafplio Energy Triathlon", την Κυριακή 19 Ιουνίου, στο Ναύπλιο. 

 

Τον αγώνα υποστηρίζουν οι: εταιρείες GARMIN, DHL, Βίκος, Scott,Zone3

Χορηγοί Επικοινωνίας : Running News.gr,Trinews.gr

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον αγώνα Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και στους παράλληλους αγώνες Kολύμβησης και Aquathlon που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου.

 

Το Nafplio Energy Triathlon είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους και περιλαμβάνει διαδρομές στην Κολύμβηση (0,75χλμ), την Ποδηλασία (20χλμ) και το Τρέξιμο (5χλμ), χωρίς διακοπή. Οι λάτρεις του Τριάθλου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Ιστορική και πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, με φόντο το Παλαμήδι, την επιβλητική χερσόνησο της Ακροναυπλίας αλλά και το μαγευτικό Μπούρτζι, σήμα κατατεθέν του Ναυπλίου. 

 

Οι πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο. Οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τρίαθλο και να μυηθούν στα ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά του που το καθιστούν ένα από τα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά αθλήματα.

 

Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός στο Ναύπλιο που αποτελεί φιλικό Τουριστικό και Πολιτιστικό προορισμό για όλους. Η Διοργάνωση φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Ναυπλιέων και της χώρας.

 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος, δήλωσε: "Με χαρά ο Δήμος μας συμμετέχει για 2η χρονιά στην διοργάνωση του αγώνα Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο. Ένα επιτυχημένο εγχείρημα που πιστεύω πως έχει βρει στον δήμο μας τον ιδανικό προορισμό. Η εκπληκτική διαδρομή μέσα στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου σε συνδυασμό με την εναλλαγή των αθλημάτων αποζημιώνουν τους συμμετέχοντες αλλά και τους θεατές. Το τρίαθλο είναι ένα εντυπωσιακό αγώνισμα, το οποίο ωστόσο για να οργανωθεί δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Συνδυάζεται τρέξιμο, κολύμβηση και ποδηλασία και προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά, η συνεργασία δεκάδων ανθρώπων είναι αναγκαία. Φέτος είμαι πεπεισμένος ότι σε αυτή την 2 η διοργάνωση ακόμα και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης θα μείνει εντυπωσιασμένος και θα κερδίσει νέες αθλητικές, πολιτιστικές, ξεχωριστές εμπειρίες".

 

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), κ. Γιώργος Γερόλυμπος, δήλωσε: "Το Τρίαθλο αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα της σημερινής εποχής και αναπτύσσεται ταχύτατα στην χώρα μας. Στόχος της Ε.Ο.ΤΡΙ. είναι η προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος αυτού, που απαιτεί σωματικό και ψυχικό σθένος, αντοχή και επιμονή. Με εχέγγυα την διεθνή εμπειρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, συμμετέχουμε για 2η χρονιά στον αγώνα Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων".

 

Ο Γενικός Συντονιστής της Διοργάνωσης, κ. Γρηγόρης Σκουλαρίκης, δήλωσε: "Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή φέτος ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) για να προσφέρουμε στους αθλητές μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών. Με την τεχνογνωσία, την συνέπεια και το όραμα της Energy Races, εγγυόμαστε σε αθλητές και θεατές μια αξέχαστη τριαθλητική εμπειρία, γεμάτη ενέργεια". 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.energyraces.gr και πιο συγκεκριμένα στο link: http://www.energyraces.gr/register/multisport/ μέχρι και την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016. Για το χρονικό διάστημα μέχρι τις 19 Μαϊου 2016, οι εγγραφές γίνονται με έκπτωση 25% σε όλα τα αγωνίσματα. 

 

Για την διοργάνωση του Tolo Triathlon 2016, θα ακολουθήσει έγκαιρα νεότερο δελτίο τύπου.

Στις 19 Ιουνίου η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο!

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του “Nafplio Energy Triathlon”

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων