ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διασυλλογικό ΠΠ-ΠΚ: Σύμμαχος ο καιρός! (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων (Α') στο ΔΑΚ Τρίπολης υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα υπήρξε συμμετοχή σχεδόν από όλα τα σωματεία του κλασικού Αθλητισμού της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, έπαιξαν τον ρόλο τους αφού βοήθησαν τους νεαρούς αθλητές να σημειώσουν καλές επιδόσεις στα αγωνίσματα του άλματος επί κοντώ, εις μήκος, εις ύψος, σφυροβολία αλλά και στα δρομικά αγωνίσματα.

Με την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων πραγματοποιούνταν η απονομή των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων στους τρεις πρώτους νικητές...

 

 Το a-s, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) στο ΔΑΚ Τρίπολης και σας παρουσιάζει βίντεο από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων