ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

EAΣ ΣΕΓΑΣ: Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση!

Την Τακτική Γενική τους  Συνέλευση πραγματοποίησαν την Δευτέρα 4 Απριλίου, οι αντιπρόσωποι των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναλυτικά:

"Πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 η καθιερωμένη σύμφωνα με το καταστατικό η  Τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων – σωματείων  της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελ/σου. 

Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Οικονομικός και ο Διοικητικός απολογισμός της ΕΑΣ από τα παρόντα σωματεία – μέλη.

Στην Γενική συνέλευση παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Μπόλλας  Ιωάννης και Πουλόπουλος Δημήτριος ο οποίος ήταν και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, οι οποίοι και μετέφεραν χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ και ενημέρωσαν τα σωματεία για όλα τα θέματα που αφορούν την πορεία του κλασσικού αθλητισμού αλλά  και για   την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδία". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων