ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στην Τρίπολη οι Διασυλλογικοί Αγώνες! (VIDEO-PHOTO)

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (2/4) οι Διασυλλογικοί Αγώνες Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων (B') στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Τρίπολης, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το παρών έδωσαν συνολικά 80 νεαροί αθλητές/-τριες οι οποίοι αγωνίστηκαν στο σπριντ, στο άλμα εις μήκος αλλά και στο μπαλάκι, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Oι Διασυλλογικοί Αγώνες γίνονται ανά νομό, ενώ συμμετείχαν οι αθλητικοί σύλλογοι: Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας, Αθλητικός Όμιλος Μεγαλόπολης και Λύκαια Μεγαλόπολης.

 

Με την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων, έγινε η απονομή των μεταλλίων, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν και σχετικό αναμνηστικό δίπλωμα.

 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ημερίδα από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αρκαδίας, που αφορούσε τις ηλικίες Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών (10-11 ετών).

 

 

 

Το a-s, έδωσε το παρών στο ΔΑΚ Τρίπολης και σας παρουσιάζει με πλούσιο βίντεο, όλα όσα έγιναν... 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων