ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ταμπλο – Προγραμμα και Προσκληση στο 4ο Open Προπαιδικο τουρνουα Juniors u10 στην ΑΕΚ Τριπολης

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, η ΣΤ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνουν τα ταμπλό και το πρόγραμμα των αγώνων του 4ου OPEN ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TENNIS  JUNIOR για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στην ΑΕΚ Τρίπολης.

,
Arcadia Sports

Το 4ο Ενωσιακο – OPEN τουρνουα τενις κατω των 10 ετων στον ομιλο Τενις της ΑΕΚ Τριπολης

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης το 4ο ενωσιακό OPEN ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TENNIS  JUNIOR για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών.

,
Arcadia Sports

1oς ο Τριανταφυλλου του Ομιλου Τενις της ΑΕΚ Τριπολης στο ενωσιακο τουρνουα u10 στον ΣΑ Τριπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή μας Τριανταφύλλου Θάνο, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο 2ο ενωσιακό τουρνουά της ΣΤ ένωσης για κορίτσια κάτω των 10 ετών.

,
Arcadia Sports

Προγραμμα Τενις και Σχολικος Αθλητισμος απο το τενις της ΑΕΚ Τριπολης με επισκεψη της “Ζωοδοχου Πηγης” στις εγκαταστασεις του ΔΑΚ

Το προνήπιο της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας ” Η Ζωοδόχος Πηγή” επισκέφθηκε τις εγκασταστάσεις που δραστηριοποιείται ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

,
Arcadia Sports

Ροη Ειδησεων