ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο προπονητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος στο ITF CBI Level I

Ο Προπονητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος θα βρεθεί μέσα στην πρώτη επιλογή των Ελλήνων προπονητών τένις για την ITF CBI Level I Course.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ενημέρωση: 

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης το 2023 ξεκίνησε τη συνεργασία με την ITF Academy (International Tennis Federation) με σκοπό την επιμόρφωση των προπονητών , την πρόσβαση των Ελλήνων προπονητών στην βάση δεδομένων της ITF και τη δημιουργία Ελλήνων εκπαιδευτών της ITF Academy που τα επόμενα χρόνια θα εκπαιδεύουν και ενημερώνουν προπονητές, αθλητές και γονείς στις νέες τεχνικές και συμπεράσματα των συνεδρίων άμεσα.

Οι πιστοποιημένοι (και καταχωρημένοι στις λίστες της ITF) αυτοί προπονητές θα συνδράμουν στην εκπαιδευτική αναγνώριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας που θα μετέχει και θα διοργανώνει πλέον εκπαιδευτικά Camp με junior αθλητές από όλο τον κόσμο σε συλλόγους με πιστοποιημένους προπονητές της ITF Academy.

Ακόμα προγράμματα ανάπτυξης , παροχής υλικού κλπ ενεργοποιούνται για τους συλλόγους με πιστοποιημένους προπονητές .
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος και σύσσωμο  το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο πρόγραμμα της ITF και καλή επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων