ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Νικήτας κατέλαβε την 3η θέση στο Άργος

Σπουδαίες διακρίσεις για την ομάδα του Smash.

 

Αναλυτικά:

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η αγωνιστική ομάδα του Smash αποτελούμενη από αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών συνεχίζει να σημειώνει επιτυχίες στα ενωσιακά και

φιλικά τουρνουά του καλοκαιριού. Ο Νίκος Νικήτας στο τουρνουά που έγινε στο Άργος και συγκεκριμένα στο Athlisis tennis club κατέκτησε την 3 η θέση στο ταμπλό αγόρια κάτω των 12 ετών. Κέρδισε τον Κωστούρο [41 45(3) 75] και τον Λουρίδα [42 14 12-10] σε 2 πολύ σκληρά και κλειστά ματς ενώ ηττήθηκε από τον Σταύρακα [40 40] στον ημιτελικό. Ο Νίκος αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία ως μικρότερος ηλικιακά.

Στο ίδιο τουρνουά αγωνίστηκαν επίσης οι αθλητές του Smash Μπισιούλης, Γιαννίκος και Δημητρόπουλος σημειώνοντας αξιόλογη πορεία. Η γυναικεία ομάδα αποτελούμενη από τις Δουκουμοπούλου και Βερέμη θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο τουρνουά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων