ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

AEK Τρίπολης Τένις: Δεύτερος ο Παπανικολάου στο τρίτο Mystras Palace Open 2020

Το τμήμα τένις της ΑΕΚ Τρίπολη γνωστοποίησε πως ο αθλητής της ομάδας Έκτορας Παπανικολάου κατέκτησε  την 2η θέση στο τουρνουά των ανδρών, που έγινε στο 3ο Mystras Palace Open 2020.

ΑΕΛΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Πιο συγκεκριμένα στα αποτελέσματα του τουρνουά, ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης ξεκίνησε ως no1 στο ταμπλό, πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και ακολούθως αντιμετώπισε τον Γαιννακόπουλο, τον οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ (61 61). Στον τρίτο γύρο του ταμπλό ο Παπανικολάου αντιμετώπισε επιτυχημένα και τον Νικητέα με 2-0 σετ (62 62). Στα ημιτελικά ο Γεωργανές δεν κατάφερε να κόψει την πορεία του Παπανικολάου προς τον τελικό, με τον αθλητή της ΑΕΚ να περνά επιτυχημένα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με 2-1 σετ στο match tie brake, μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Εκεί ο Δελής από την Καλαμάτα επικράτησε με 2-0 σετ, με τον Παπανικολάου να κατακτά το τρόπαιο της 2η θέσης του 3ου Mystras Palace Open 2020.

Μεγάλος επόμενος στόχος για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης, από εδώ και μετά, θα είναι η προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο. Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στον Παπανικολάου Έκτορα, που οι προσπάθειές του για διακρίσεις αποδίδουν συνεχόμενα καρπούς".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων