ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Smash Tripolis: 1η και 3η θέση ο Μίταλας στο Πανελλήνιο Πτολεμαΐδας

Σπουδαίες διακρίσεις γι' ακόμα μία φορά για τους αθλητές του Smash Tripolis.

Αναλυτικά:

Ο Γιώργος Μίταλας του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης Άτλαντα που προπονείται στην αθλητική εγκατάσταση του Smash Tripolis tennis club κατόρθωσε για μια ακόμα φορά να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις, με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών της Ελλάδας στην κατηγορία αγόρια κάτω των 12 ετών.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα από τις 29/8 έως τις 3/9 και όλοι οι κορυφαίοι αθλητές της κατηγορίας έλαβαν μέρος. Ο Γιώργος συνεχίζοντας τις εκπληκτικές εμφανίσεις κατάφερε με συμπαίκτη τον Οδυσσέα Γελαδάρη να κατακτήσει την 1η θέση στα διπλά ,ενώ στην κατηγορία των μονών ηττήθηκε στον ημιτελικό σε ένα πολύωρο αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καταλαμβάνοντας έτσι την 3η θέση.

Οι συνεχόμενες  Πανελλήνιες επιτυχίες του Γιώργου Μίταλα τον καθιστούν έναν από τους καλύτερους αθλητές στην ηλικία του και σε συνδυασμό με την επίσης καταπληκτική πορεία του συναθλητή του Θάνου Κακουρίδη, δείχνουν πως το Αρκαδικό τένις έχει φτάσει σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο, κάτι πρωτόγνωρο για την περιοχή μας. Το γεγονός ότι για πρώτη φορά αθλητές από την Αρκαδία μπορούν να αναρριχηθούν μέσα στους 5 καλύτερους αθλητές της χρονιάς αποδεικνύει περίτρανα ότι και όμιλοι με μικρότερη δυναμική από τους ομίλους της Πρωτεύουσας μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τέτοιων δύσκολων πρωταθλημάτων.

Η διοίκηση του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης Άτλαντα και οι υπεύθυνοι της αθλητικής εγκατάστασης Ψυχογιός Αντώνης και Βλάχος Βασίλης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα το Γιώργο Μίταλα και το Θάνο Κακουρίδη για τις προσπάθειες που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια με καθημερινή 2ωρη προπόνηση και πολλές θύσιες , καθώς και τους γονείς  των αθλητών , που χωρίς την αμέριστη συμπαράστασή τους ο στόχος για Πανελλήνιες διακρίσεις δεν θα είχε επιτευχτεί.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων