ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Smash Tripolis: Πρωταθλητές Ελλάδος Μίταλας - Γελαδάρης

Ακόμη μία διάκριση για τους αθλητές του Smash Tripolis.

 

Αναλυτικά:

Με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής τενιστική επιτυχία επισφράγισε ο Γιώργος Μίταλας την πολύ καλή του προετοιμασία. Με συμπαίκτη τον Οδυσσέα Γελαδάρη από το Χαϊδάρι κατόρθωσαν να κατακτήσουν την 1η θέση στην κατηγορία αγόρια διπλά κάτω των 12 ετών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού αθλητικού κέντρου Ο.Α.Κ.Α.

Ξεκινώντας κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά με τις 32 καλύτερες ομάδες και κερδίζοντας διαδοχικά 5 αγώνες κατόρθωσαν να πάρουν την 1η θέση στο σημαντικότερο τουρνουά Πανελληνίου επιπέδου που αποτελεί πρόκληση για κάθε αθλητή.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές που βλέπουν τις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται μετά από πολλά χρόνια σκληρών και επίπονων προπονήσεων.   

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων