ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πανελλήνιο Τουρνουά Τένις στο Smash

Το Πανελλήνιο τουρνουά τένις κατηγορίας Ε2 ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Smash με απόλυτη επιτυχία.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΑΡΗΣ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) εμπιστεύτηκε τον Αρκαδικό όμιλο αντισφαίρισης Άτλα και τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του  Smash Tripolis Tennis Club, για τη διεξαγωγή μιας τόσο σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης.

Για 5 συνεχόμενες μέρες 75 αθλητές από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν την Τρίπολη μαζί με τους συνοδούς τους. 93 συνολικά παιχνίδια αρκετά υψηλού επιπέδου (μονά και διπλά) κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τενιστικού κοινού της πόλης μας, το οποίο έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να αυξάνεται σημαντικά.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά η αθλήτρια του Άτλαντα Σουρλίγκα Νικολία κατέκτησε με συμπαίκτρια τη Σούγκα Βασιλική από την Πρέβεζα την 3η θέση στην κατηγορία Κ16 διπλά σημειώνοντας εξαιρετική απόδοση για μια ακόμα φορά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων