ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

2ος ο Κακουρίδης στους Πανελλήνιους αγώνες Masters της Χαλκίδας

Την 2η θέση κατέλαβε ο αθλητής του Smash Tripolis Tennis Club Θάνος Κακουρίδης στους Πανελλήνιους αγώνες Masters της Χαλκίδας.

ΑΣΤΕΡΑΣΞάνθη

Αναλυτικά:

Το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς ήρθε με τη σημαντικότερη επιτυχία από τον αθλητή του Smash Θάνο Κακουρίδη. Η 2 η θέση στους αγώνες με τους 8 καλύτερους αθλητές της χρονιάς αποτελεί τεράστια επιτυχία τόσο για τον Θάνο όσο και για το Αρκαδικό τένις.

Στους συγκεκριμένους αγώνες που έγιναν στη Χαλκίδα ο Θάνος Κακουρίδης κατόρθωσε να νικήσει για 1 η φορά τους αθλητές Σακκά και Σκαλτσογιάννη σε δύο κλειστούς αγώνες των 3 ων σετ. Στον τελικό παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε δε κατόρθωσε να επικρατήσει του Καρπούζα, καταλαμβάνοντας έτσι τη 2 η θέση.

Με την τεράστια αυτή επιτυχία ο Κακουρίδης ολοκλήρωσε τη χρονιά με την 4 η καλύτερη βαθμολογία στην Πανελλήνια κατάταξη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων