ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

1ος στο Πανελλήνιο Ε2 ο Κακουρίδης

Μεγάλη επιτυχία για τον Αρκά τενίστα Θάνο Κακουρίδη η κατάκτηση της 1ης θέσης σε τουρνουά Πανελληνίου επιπέδου  στους αγώνες που έγιναν στην Τρίπολη.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο Ε2 31ης εβδομάδας που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Smash και του ΣΑΤ, ο Κακουρίδης με σταθερά πολύ καλή απόδοση σε όλο το τουρνουά κατέκτησε την 1η θέση.

Σε 32άρι κυρίως ταμπλό ο Θάνος κέρδισε τους: Βιολάτο 6-1, 6-1  (Χαϊδάρι), Μαυρομάτη 6-1 ,6-1 (Ρέθυμνο), Χατζηκαπλάνη 6-3 ,6-1 (Σαλαμίνα), Τσατσάκη 6-2, 6-0 (Ηράκλειο) και στο μεγάλο τελικό το φίλο και συμπαίκτη του στα διπλά Νικολιδάκη  (Ηράκλειο) με σκορ 7-6(5), 6-2.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον αθλητή του Smash και του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης Άτλας, το Πανελλήνιο τουρνουά στην Πτολεμαΐδα σε λίγες μέρες. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων