ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

4th Tripoli Tennis Week Powered απο την AEK ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται το "4th Tripoli Tennis Week" από την ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης.

 

 

Αναλυτικά:

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, το για 4η συνεχόμενη χρονιά εντατικό πρόγραμμα τους.

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί προσφορά σε όλα μας τα μέλη, με την ονομασία "4th Tripoli Tennis Week". Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εντατικών μαθημάτων διάρκειας μιας  εβδομάδας, το οποίο προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα ενήλικα μέλη του ομίλου μας.

 

Το πρόγραμμα είναι εντατικό, αφού τα μέλη μας θα μπορούν να αθλούνται καθημερινά από τις 19:00 έως τις 22:00, δουλεύοντας όλα τα χτυπήματα του αθλήματος και εκτελώντας αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του αθλήματος με την απόλυτη καρδιαγγειακή άσκηση.

 

Παράλληλα την συγκεκριμένη εβδομάδα θα ορισθούν, κατά προσέγγιση, τόσο τα group της επόμενης χρονιάς, όσο και το ωράριο των προπονήσεων σας. Σας περιμένουμε τις καθιερωμένες, από πέρυσι προπονητικές σας ώρες.

 

Αλλαγές θα γίνουν μόνο στα μεσημεριανά τμήματα για τα οποία ακολουθούν οδηγίες παρακάτω.

 

Ξεσκονίστε τις ρακέτες σας και ξεκινάμε ... Για λεπτομέρειες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των προπονητών μας . ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων