ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τεράστια Πανελλαδική διπλή επιτυχία για ΑΕΚ Τρίπολης

Διπλή Πανελλαδική επιτυχία για την Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης τένις στην Κέρκυρα.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Διπλή Πανελλαδική επιτυχία για την αθλήτρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης την Σήλια Λαμπροπούλου στο νησί των Φαιάκων.  Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρόσφατο Πανελλαδικό Ε2 που έλαβε χώρα στην Αθήνα, η Σήλια πέτυχε διπλή Πανελλαδική νίκη στο αντίστοιχο τουρνουά στην Κέρκυρα.

Ή αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης τόσο στο τουρνουά των μονών , όσο και στα διπλά έπιασε πολύ καλή απόδοση που την έκανε να καταλάβει την 3η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά. Στα μονά η αθλήτρια μας no3 του ταμπλό επικράτησε στον 2ο γύρο της Mayer (ΟΑ Κέρκυρας) με 2-0 σετ (60 62) και στην οκτάδα της Φριντζέρη (ΑΓΟ Φιλιππιάδας) με 2-0 σετ (63 75). Στον ημιτελικό με αντίπαλό την Κωλέτση (ΑΚΑ Μαραθώνα) δεν κατάφερε η Λαμπροπούλου να κάνει την ανατροπή και ηττήθηκε στο tie brake του 3ου σετ με 7-5 (64 26 76), κατακτώντας την 3η θέση στα μονά. Πατήστε ΕΔΩ να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Στην κατηγορία των διπλών η αθλήτρια μας με συμπαίχτρια την Αναγνωστοπούλου (ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος) έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης κατακτώντας την 2η θέση αφού ηττήθηκαν στον τελικό από το ζευγάρι των Κάσση και Πιτσινή. Στην πορεία τους προς τον τελικό επικράτησαν διαδοχικά των Γκάνε και Αιβάζη αλλά και του ζευγαριού Γιτοπούλου και Νταμπακάκη με 2-0 σετ αντίστοιχα.

Σύσσωμη η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν να συγχαρούν την αθλήτρια της Λαμπροπούλου Σήλια για αυτή την διπλή της Πανελλαδική επιτυχία και της εύχονται καλό αγωνιστικό υπόλοιπο και πάντα επιτυχίες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων