ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συλλογή άμεσης βοήθειας από την ΑΕΚ Τρίπολης

Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης αποφάσισε μέσω του τμήματος τένις και του Tripolis Sports Camp να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής (ΟΔΗΓΙΑ ΚΕΛΠΝΟ).

 

Χιμπέρνιαν ΑΣΤΕΡΑΣ

Προκειμένου λοιπόν όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπατριωτών μας, σας ενημερώνουμε, ότι τα γραφεία μας τένις στο ΔΑΚ Τρίπολης θα είναι ανοιχτά προς το κοινό της Τρίπολης και θα δέχονται τις προσφορές σας καθημερινά και μέχρι την Παρασκευή 27/7 από τις 09:00 – 12:00 πμ και από τις 18:00 – 22:00 μμ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ 6972694448.

 

ΕΙΔΗ:

 

Βαζελινούχες Γάζες fucidine, αποστειρωμένες γάζες μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, φιάλες ορού ringers και dextrose παλμικά οξύμετρα, ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, τζέλ εγκαύματος τύπου flagyl/flogocalm, pulvo σπρέι, γάντια νιτριλίου, αλουμινοκουβέρτες, μάσκες μιας χρήσης, αυτοκόλλητα ράμματα, ήπιο αντισηπτικό τύπου hibitane, παυσίπονα, λαβίδες και ποδιές μιας χρήσεως.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων