ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτιά για τον Ζωγραφάκη

Σε ακόμα ένα τουρνουά ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης στο τέννις, Ζωγραφάκης Δαβίδ κατέλαβε την 1η θέση.

 

 

Αναλυτικά:

Χιμπέρνιαν ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε φουλ αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται όλη η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τα αποτελέσματα να είναι πάρα πολύ θετικά, τόσο σε ενήλικες, όσο και σε juniors. Ασταμάτητα και με απανωτές επιτυχίες αγωνίζεται ο αθλητής και μέλος του ομίλου μας Ζωγραφάκης Δαβίδ, αφού σε ένα ακόμα τουρνουά που αγωνίστηκε κατέλαβε την 1η θέση, τόσο στα μονά, όσο και στα μικτά διπλά.

 

Ο Δαβίδ ξεκινώντας σε 32άρι ταμπλό στο τουρνουά της Ραφίνας επικράτησε διαδοχικά των Ανδρουλάκη , Αγγελόπουλο και Πηλιχού με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά του Κοτσιλίνη με το ίδιο σκορ και στον μεγάλο τελικό του Ζχαρόπουλου no1 του ταμπλό με 2-1 σετ.

 

Στα μικτά διπλά με συμπαίχτρια την Κατερίνα Μαριέτη ο Ζωγραφάκης επικράτησαν των ζευγαριών Μπακόλας – Καραμολέγκου, Τζανετάκος – Νικολάου και στα ημιτελικά Καμιζούλης – Μουρσα με 2-0 σετ. Στον τελικό οι αντίπαλοι τους Ζαχαρόπουλος – Παπίνγκου είχαν την ίδια “τύχη” με τους προηγούμενους και ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ 2-0 σετ κατακτώντας και εδώ την 1η θέση.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

 

Συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα στον Δαβίδ αλλά και στην συμπαίχτριά του Μαριέτη Κατερίνα για τις παραπάνω επιτυχίες και τους ευχόμαστε καλό αγωνιστικό υπόλοιπο καλοκαιριού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων