ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεγάλη συγκέντρωση υλικού από την ΑΕΚ Τρίπολης

Άκρως επιτυχημένη κρίθηκε η πρώτη κίνηση συλλογής υλικών υγιεινής για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρκαδίας απο τον ομίλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

"Τα υλικά συγκεντρώθηκαν, τακτοποιήθηκαν σε δέματα και παραδόθηκαν στους υπευθύνους του εργατικού κέντρου Αρκαδίας λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Με αυτόν τον τρόπο ο όμιλος μας συμμετείχε στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρκαδίας, το οποίο αποτελεί κίνηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, του Δήμου Τρίπολης, της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί σύλλογοι απο όλη την Αρκαδία.

 

Στόχος του ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι να συνεχίσει σε μόνιμη βάση να προσφέρει ότι μπορεί στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγύης Αρκαδίας ενημερώνοντας τακτικά τα μέλη του, τόσο απο την ιστοσελίδα του ομίλου, όσο και με τους άλλους τρόπους επικοινωνίας που διαθέτει."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων