ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πλήρης η διαιτητική κάλυψη στα Κολοκοτρώνεια 2011

Στον απόηχο του μεγαλύτερου έως τώρα, τόσο από πλευράς συμμετοχής ονομάτων, όσο και από οργανωτικής σκοπιάς, τουρνουά που έγινε ποτέ στην Αρκαδία και την Τρίπολη, άξιο αναφοράς είναι η διαιτητική κάλυψη των 2 μεγάλων τελικών με διαιτητή καρέκλας, κριτές γραμμών και φυσικά ballboys και ballgirls.

Το τουρνουά "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ" 2011 καλύφθηκε απο καταρτισμένους με πιστοποίηση απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ΙΤF) κριτές γραμμών καθώς και από Διαιτητή καρέκλας. Επίσης για την διευκόλυνση τόσο των διαιτητών όσο και των παιχτών, ο όμιλος της ΑΕΚ χρησιμοποίησε και τα γνωστά ballboys και ballgirls, τα οποία ήταν αθλητές της αγωνιστικής και όχι μόνο ομάδας του ομίλου.

 

Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Ομίλου τένις της ΑΕΚ και ο Διευθυντής Αγώνων "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ" Tripolis Tennis Open 2011 κ. Παπαδόπουλος ευχαριστούν θερμά την Επιδιαιτήτρια του όλου εγχειρήματος κα. Χαντζή Ελένη και τον β. Επιδιαιτητή κ. Καραγιάννη Γιώργο για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

 

Επίσης ευχαριστούν για την πολύτιμη βοήθειά τους όλα τα ballboys και ballgirls και βέβαια την Διαιτητή κα. Βαβίτσα Πένυ και τους Κριτές: Μαυρίδη Γιάννη, Γιαννάκου Χριστίννα, Χαντζή Δημήτρη και Καλάμπαλη Αντώνη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων