ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δενδροφύτευση από τον ΣΑΤ

Μέλη του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης, μικροί & μεγάλοι αθλητές, συγκεντρώθηκαν στο χώρο των νέων εγκαταστάσεων του σωματείου, στο 6ο χιλ ΕΟ Τρίπολης-Σπάρτης και φύτεψαν συμβολικά τα τελευταία, από τα 450 περίπου δέντρα που έχουν φυτευτεί περιμετρικά των εγκαταστάσεων.

Η εκδήλωση ήταν και μια ευκαιρία για όλους να δουν από κοντά το χώρο των εγκαταστάσεων, εν όψει μάλιστα της λειτουργίας των 5 ανοικτών γηπέδων.

 

Τα παιδιά φύτεψαν με τις οδηγίες του δασάρχη κ. Θανάση Αργειτάκη, αντιπροέδρου του ΣΑΤ και φίλων γεωπόνων. Στη συνέχεια όλοι μαζί εξόρμησαν στο χώρο, για την περιποίηση (σκάλισμα, βοτάνισμα, λίπανση, πότισμα) των υπολοίπων δέντρων που έχουν φυτευτεί τα τελευταία 2 χρόνια.

 

Η δράση αυτή, αν και συμβολική, επέβλεπε αφενός στην εξοικείωση των παιδιών με τη φύση, αφετέρου στην διάδοση του εθελοντικού πνεύματος στους κόλπους του σωματείου.

 

Τελικά όμως, ο ΣΑΤ εφαρμόζει στην πράξη περιβαλλοντικά φιλικές μεθόδους για αύξηση της λειτουργικότητας των εγκαταστάσεων (φυσική σκίαση, ανεμοφράκτες, ηχομόνωση, διαχείριση νερού, κλπ) και της προσαρμογής της στο ευρύτερο φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας ένα αισθητικά αρμονικό σύνολο, που συμβάλλει στην καλύτερη και πιο ευχάριστη διαμονή στους χώρους των εγκαταστάσεών του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων