ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τρίτη θέση για τον Σταματάκο στο ενωσιακό τένις

Μετά τον Γιαννακόπουλο και ο Σταματάκος κέρδισε την πρώτη του διάκριση για φέτος.

Στο τουρνουά της Δαλαμανάρας και σε μεγαλύτερη κατηγορία απο αυτή που αγωνίζεται, κατάφερε να πλασαριστεί στο βάθρο των νικητών κατακτώντας και αυτός την 3η θέση στα 16άρια.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην πορεία του προς τα μετάλλια κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Τσιμάρα (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ) με 2-0 σετ (4-0, 4-0). Στον δεύτερο γύρο ο Σταματάκος κέρδισε τον Φραντζή (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ) με 2-0 σετ (4-0, 4-2).

 

Στην οκτάδα του τουρνουά ο αθλητής της ΑΕΚ κέρδισε τον Κόνδυλα (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ) με 2-0 σετ (5-4, 4-2) περνώντας στον ημιτελικό του τουρνουά όπου δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε απο τον Τσιριγώτη (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) με 2-1 σετ (6-0. 3-6, 7-5) κατακτώντας έτσι την 3η θέση.

 

Από τα υπόλοιπα παιδιά του ομίλου τένις της ΑΕΚ ξεχωριστές επιτυχίες είχαν η Μαρκοπούλου, η Τρυφωνοπούλου, ο Σώτηρας, η Γρηγορίου και ο Δελής οι οποίοι έφτασαν, μέχρι την 8άδα των κατηγοριών τους, τόσο στα 12άρια όσο και στα 16άρια.

 

(Στην φωτο, δεξιά ο Σταματάκος, αριστερά ο Γιαννακόπουλος και ο Πρόεδρος του ομίλου Κ. Γιαννακόπουλος στο κέντρο)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων