ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Περισσότεροι από 500 αθλητές στο 12 Κύπελλο ΚΟΑΤ

Το διήμερο 1-2/12 στο κλειστό κολυμβητήριο Τρίπολης θα διεξαχθεί το 12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ, ένα από τα πρώτα τεστ για αθλητές και προπονητές για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Η ανακοίνωση του ΚΟΑΤ:

"Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο ΚΟΑΤ επιστρέφει με την κορυφαία ετήσια αγωνιστική του διοργάνωση το «12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ» το διήμερο 1-2 Δεκεμβρίου 2018.

Το κύπελλο ΚΟΑΤ έχει γίνει θεσμός για το Δήμο Τρίπολης. Αποτελεί ένα από τα πρώτα τεστ για αθλητές και προπονητές για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019, γεγονός που καταδεικνύει και την μεγάλη σημασία του για την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, καθώς και για τα μεγαλύτερα ονόματα αθλητών Αττικής και Νοτίου Ελλάδος.

Οι συμμετοχές αναμένεται να είναι περισσότερες από 500 αθλητές, έτσι ώστε ο συναγωνισμός μεταξύ τους να είναι υγιής και αρκετά ανταγωνιστικός.

Το κύπελλο ΚΟΑΤ έχει την επίσημη χρονομέτρηση των αγώνων με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Σας γνωρίζουμε ότι οι αγώνες λαμβάνουν χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και την συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους, τους αγώνες κολύμβησης και να αγαπήσουν το όμορφο αυτό άθλημα της κολύμβησης

Η είσοδος για όλη τη διάρκεια των αγώνων είναι ελεύθερη".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων