ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εννέα μετάλλια για τον ΚΟΑΤ στο Περιστέρι!

Με εννέα μετάλλια , ένα ακόμη όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πολύ καλές επιδόσεις επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες της προ-αγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας μας από τους  αγώνες που διοργάνωσε ο Γλαύκος Περιστερίου στις 17-19 Απριλίου 2015 στο Περιστέρι με την επωνυμία: "16ο Τρόπαιο Γλαύκος – Τσετσέλεια 2015". 

Στο πρώτο αγωνιστικό τεστ μετά την δύσκολη προετοιμασία της ομάδας κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, τα παιδιά έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αφού βελτίωσαν τους χρόνους τους και κατάφεραν να βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων που συμμετείχαν.

Για την προ-αγωνιστική ομάδα μετάλλια κατέκτησαν οι:
Κορομηλάς Περικλής (1ος στα 50μ. ελεύθερο- αγόρια 10 ετών) και
Χρυσικού Μαρία - Ευγενία (2η στα 50μ. ελεύθερο- κορίτσια 10 ετών),

ενώ πολύ καλές ατομικές επιδόσεις πραγματοποίησαν οι : Διαμαντοπούλου Μαρία, Δουμάζος Γεώργιος, Ζαχαροπούλου Φωτεινή, Κολιοπούλου Ελένη, Κολιοπούλου Κωνσταντίνα, Λυμπερόπουλος Παναγιώτης, Λυμπερόπουλος Σπύρος, Μάγκλαρη Ιωάννα,  Μανωλόπουλος Αλέξανδρος, Μανωλόπουλος Βασίλειος,  Μανωλόπουλος Δημήτριος, Μπερέτσος Θεόδωρος, Μπερέτσου Όλγα, Πανταζόπουλος Παναγιώτης,  Τούντας Αριστείδης,  Τσιάμας Ηλίας, Φωτιάς Δημήτριος και Χρήστου Βασιλική.

Για την αγωνιστική ομάδα μετάλλια κατέκτησαν οι:
Κόκκος Θοδωρής (1ος στα 200μ. ελεύθερο, 3ος στα 50μ. ελεύθερο, 3ος στα 400μ. ελεύθερο),
Ντρούλια Αντωνία (1η στα 100μ. ύπτιο, 3η στα 200 μ. ύπτιο) και
Αγγελόπουλος Πέτρος (2ος στα 50μ. πρόσθιο, 2ος στα 100μ. πρόσθιο),

ενώ βελτίωσαν τους ατομικούς τους χρόνους οι : Κωτσίρου Βασιλική, Μανωλόπουλος Δημήτριος, Μανωλόπουλος Χαράλαμπος και Σιψή Κων/να, η οποία έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο αγώνισμα 50μ πρόσθιο (κατηγορία Κορασίδων).

Το Δ.Σ. συγχαίρει για άλλη μια φορά όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος  και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων