ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέες επιτυχίες για τον ΚΟΑΤ στην Πάτρα!

Με τρία μετάλλια και με 16 όρια επέστρεψε από την Πάτρα η αγωνιστική ομάδα του ΚΟΑΤ, όπου συμμετείχε για το 22ο Κύπελλο Χριστουγέννων.

 

Αναλυτικά:

"Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση των δεκαέξι ορίων από την αγωνιστική μας ομάδα στο 9ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ, οι αθλητές μας κατόρθωσαν να κατακτήσουν πέντε ακόμη όρια ανεβάζοντας έτσι,  σε δύο μόνο αγωνιστικές εμφανίσεις, τον αριθμό των συμμετοχών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε είκοσι μία.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, τα παιδιά της αγωνιστικής μας ομάδας συμμετείχαν στο 22ο Κύπελλο  Χριστουγέννων, που διοργάνωση η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών, στην Πάτρα, όπου και συναγωνίστηκαν με αθλητές από όλη την Ελλάδα καταφέρνοντας για άλλη μια φορά να διακριθούν και να μας κάνουν περήφανους για τις επιτυχίες τους.
Αναλυτικά:
Η Ντρούλια Αντωνία έπιασε το όριο στα 50μ. ελεύθερο και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο.
Ο Κόκκος Θοδωρής έπιασε το όριο στα 100μ. πεταλούδα κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα.
Ο Αγγελόπουλος Πέτρος έπιασε το όριο στα 50μ. ελεύθερο ενώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο.
Ο Σιάσσιος Χρήστος έπιασε το όριο στα 50μ. ελεύθερο.
Η Μανωλοπούλου Βανέσσα έπιασε το όριο στα 50μ. ύπτιο.   
   
    Να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη, αφού η προετοιμασία τους θα συνεχιστεί και κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων".   

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων