ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρχίζει το 9ο Κύπελλο ΚΟΑΤ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει το 9ο Κύπελλο ΚΟΑΤ με την συμμετοχή περισσότερων από 500 αθλητών από όλη την χώρα, να συγκεντρώνονται στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Αναλυτικά:

"Για ένατη συνεχή χρονιά το ενδιαφέρον του υγρού στίβου επικεντρώνεται στο κέντρο της Αρκαδίας, στην πόλη μας. Ο σύλλογος μας διοργανώνει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Δεκεμβρίου τους αγώνες με την επωνυμία:

"9ο Κύπελλο ΚΟΑΤ" και υποδέχεται περισσότερους από 550 αθλητές από όλη την Ελλάδα.


Οι αγώνες έχουν επίσημη χρονομέτρηση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και αφορούν αθλητές των προ-αγωνιστικών (ηλικίες 9 έως 12 ετών) και αγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 13 ετών και άνω).

Η αποστολή του ΚΟΑΤ, αποτελείται από 30 αθλητές και αθλήτριες και φυσικά τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, όπως επίσης και σε όλους τους αθλητές που μας τιμούν με την παρουσία τους στην πόλη μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Αρκαδίας που είναι συνδιοργανωτής στην προσπάθειά μας καθώς επίσης και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν τον σύλλογό μας σε όλες μας όλα αυτά τα χρόνια.

 Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε στους αγώνες και να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες όλων των αθλητών".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων