ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καραλής στον 93.8: "Η καθυστέρηση οφείλεται στην γραφειοκρατία"

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μίλησε ο Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης, Καραλής Θεόδωρος, για την πρόσληψη ναυαγοσώστη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης.

Στην προκήρυξη, για την κάλυψη της, έως τώρα κενής, ναυαγοσωστικής θέσης του Κολυμβητηρίου Τρίπολης, αναφέρθηκε ο κ. Καραλής, ενώ διευκρίνισε τα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει, να καταθέσει από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 12 Νοέμβρη, κάθε ενδιαφερόμενος. 

Η έως τώρα καθυστέρηση της προκήρυξης, οφείλεται στη γραφειοκρατία από πλευράς περιφέρειας, για ένα θέμα, το οποίο είχαμε συζητήσει με τον κ. Καραλή μέσα από τον αέρα του Αρκαδία 93.8 από τις 10 Οκτώβρη.

Ο κ. Καραλής ευχαρίστησε, μέσα από τη συχνότητα του σταθμού μας, τόσο τους συλλόγους, όσο και τους πολίτες της Τρίπολης, για την κατανόηση και τη συνεργασία, που επέδειξαν όλες αυτές τις μέρες.

Δήλωσε, ότι από την Παρασκευή 14 Νοέμβρη –οπότε και προβλέπεται, να προσληφθεί ναυαγοσώστης- οι ώρες χρήσης της μεγάλης πισίνας από το κοινό, επανέρχονται στις παλιές ρυθμίσεις, δηλαδή 14:30-22:30 και, μάλιστα, με μια επιπλέον διαδρομή. Με τους συλλόγους, βέβαια, εκκρεμεί συνεννόηση για το θέμα των διαδρομών, καθώς η δεύτερη έχει ήδη δοθεί στο κοινό.

Αναφορικά με τους ελέγχους, που πρέπει, να πραγματοποιούνται κατά την είσοδο στο Κολυμβητήριο, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. δήλωσε, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό ελλείψει επαρκούς προσωπικού. Ειδική άδεια έχει παραχωρηθεί για όλο αυτό το διάστημα, σε αθλητές άλλων πόλεων, που προσέρχονται στο Κολυμβητήριο της Τρίπολης. Ο κ. Καραλής, τόνισε, πως όλοι οι παραπάνω κάνουν χρήση της πισίνας, παρουσία προπονητή, ο οποίος έχει και δίπλωμα ναυαγοσώστη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων