ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έκκληση του ΚΟΑΤ στη νέα δημοτική αρχή

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε πως αναστέλλονται τα πανελλήνια πρωταθλήματα σχολικών πρωταθλημάτων κολύμβησης και ο ΚΟΑΤ εξέδωσε δελτίο Τύπου διαμαρτυρόμενος για το γεγονός. Καταλήγοντας, ο κολυμβητικός όμιλος της Τρίπολης δηλώνει πως στηρίζεται στη νέα δημοτική αρχή.

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΚΟΑΤ:

 

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

 

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα έτους 2010 - 2011 αναστέλλονται, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 7353/Γ4-20-01-2011 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας.

 

Δεν μπορούμε πραγματικά να πιστέψουμε ότι η λύση στην οικονομική κρίση είναι η αναστολή των πανελλήνιων σχολικών πρωταθλημάτων, το κλείσιμο των Αθλητικών Κέντρων και ειδικότερα των κολυμβητηρίων και γενικότερα η υποβάθμιση του αθλητισμού της χώρας μας.

 

Λυπούμαστε πραγματικά που οι προσπάθειες, οι ελπίδες και τα όνειρα όλων των παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό αποτιμώνται από τους πολιτικούς και οικονομικούς ιθύνοντες τόσο ακριβά, ώστε να περικόπτονται χωρίς δεύτερη σκέψη λες και πρόκειται για κάποιο υλικό αγαθό.

 

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι νέος  Δήμαρχος Τρίπολης  κος. Σμυρνιώτης Ιωάννης, καθώς και η Πρόεδρος του Τομέα Αθλητισμού κα. Ζαμπαθά Χριστίνα και ο Αντιπρόεδρος κος. Κουκάκης Σταύρος, άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού, θα αποτελέσουν  την λαμπρή εξαίρεση στις προσπάθειες της κεντρικής κυβέρνησης για την πλήρη απαξίωση του αθλητισμού και θα στηρίξουν, θα ενισχύσουν και θα συνεργαστούν με όλους τους αθλητικούς συλλόγους ώστε να αναδειχθεί ο  Αρκαδικός Αθλητισμός.

 

Για το Δ.Σ

Ο πρόδερος                                                    Η γενική γραμματέας

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                             ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΦΩΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων