ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Aγώνες κολύμβησης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 θα διεξαχθούν στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης οι ετήσιοι αγώνες κολύμβησης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η οργάνωση των αγώνων έχει ανατεθεί στην Πολεμική Αεροπορία (124 ΠΒΕ) με την συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου-Π.Ε Αρκαδίας και του Δήμου Τρίπολης.

 

Βασικός σκοπός και επιδίωξη, της διεξαγωγής των αγώνων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι η ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, η ευγενής άμιλλα καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αγωνιζομένων. Επιπρόσθετα επιδιώκεται η τόνωση και η προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή.

 

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες κολύμβησης από τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και αντιπροσωπευτική ομάδα από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κύπρου.

 

Το Σάββατο στο κολυμβητήριο θα εμφανιστούν και θα αγωνιστούν διακεκριμένοι αθλητές και αθλήτριες του αθλήματος και ανάμεσα σε αυτούς πολλοί Παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες όπως:


Ο Υποπλοίαρχος (ΠΝ) Σπύρος Γιαννιώτης Ολυμπιονίκης στα 10.000μ Ανοικτής Θαλάσσης το 2012 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο ίδιο αγώνισμα το 2011 και το 2013.

Ο Υποπλοίαρχος (ΠΝ) Άρης Γρηγοριάδης Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 50μ ύπτιο το 2005 καθώς και πρωταθλητής Ευρώπης το 2012 και 2013 στα 100μ Ύπτιο.

Η Υποσμηναγός  Νέρυ Νιαγκουάρα Ολυμπιονίκης στα 50 και 100μ ελεύθερο το 2004 και Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50μ ύπτιο το 2012.

Η Υποπλοίαρχος (ΠΝ) Βάσια  Αγγελοπούλου, Ολυμπιονίκης στα 400μ μικτή ατομική το 2004.

Ο Υποπλοίαρχος (ΠΝ) Ιωάννης Γαβριηλίδης ολυμπιονίκης στο άθλημα των καταδύσεων το 2004.

 

Η τελετή έναρξης των αγώνων είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17:00 και οι αγώνες θα διαρκέσουν έως και τις 20:00.

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων