ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τρία νέα όρια για τον ΚΟΑΤ στο Πανελλήνιο της Πάτρας!

Με μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση οι αθλητές και οι αθλήτριες της αγωνιστικής  μας ομάδας  έπιασαν τρία νέα ακόμα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενώ η προ- αγωνιστική ομάδα κατέκτησε δέκα μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα στους Περιφερειακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου 2014.

Για την αγωνιστική ομάδα, η Μανωλοπούλου Βανέσσα με όριο στα 50μ. ύπτιο και ο Αγγελόπουλος Πέτρος με δύο όρια στα 50 μ. και 100μ. ελεύθερο ανέβασαν τον αριθμό των συμμετοχών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  σε είκοσι επτά, ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια.

Για την προ- αγωνιστική ομάδα μετάλλια κατέκτησαν οι:
Χρυσικού Κων/να (1η 50μ. πρόσθιο, 1η 100μ. πρόσθιο, 1η 200μ. πρόσθιο)    
Μητσόπουλος Παναγιώτης (1ος 50μ. ελεύθερο, 2ος 200μ. μικτή ατομική, 3ος στα 50μ. πεταλούδα)
Πανταζόπουλος Παναγιώτης (2ος 100μ. πρόσθιο, 3ος 50μ. πρόσθιο)
Διαμαντοπούλου Μάϊρα (3η 100μ. ύπτιο, 3η 200μ.ύπτιο),

ενώ πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι : Μανωλόπουλος Δημήτριος, Μπερέτσος Θεόδωρος, Παρασκευοπούλου Ιωάννα, Κολιοπουλου Ελένη, Δουμάζος Γεώργιος, Κορομηλάς Περικλής, Χρυσικού Μαρία, Τούντας Αριστείδης, Μπερέτσου Όλγα, που βρέθηκαν στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων που συμμετείχαν.
Τα παιδιά της προ-αγωνιστικής ομάδας ύστερα από μία εξαιρετικά επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά ολοκλήρωσαν με τους αγώνες αυτούς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφού ο σύλλογος μας δεν θα συμμετάσχει στους Πανελλήνιους Αγώνες Προ- Αγωνιστικών Κατηγοριών, σεβόμενοι την απόφαση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Κολύμβησης που διαφωνούν με την πραγματοποίηση τέτοιου είδους πρωταθλήματος σε τόσο μικρές ηλικίες.


Οι αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας:
1. Καραμήτου Αναστασία
2. Μανωλοπούλου Βανέσσα
3. Σιψή Κωνσταντίνα
4. Κωτσίρου Βασιλική
5. Ασσιούρας Νικόλαος
6. Κωτσίρος Ιωάννης
7. Κόκκος Θεόδωρος
8. Αγγελόπουλος Πέτρος
συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις  22 – 27 Ιουλίου 2014.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων