ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παιδικά τμήματα στο κολυμβητήριο της Τρίπολης

Με τη συνεργασία του Δήμου και των αθλητικών κολυμβητικών συλλόγων της πόλης πρόκειται να λειτουργήσουν παιδικά τμήματα στο κολυμβητήριο.

Τα κριτήρια που θα γίνει η επιλογή θα είναι αυστηρά κοινωνικά και με σειρά προτεραιότητας, με μέγιστο αριθμό τα 30 παιδιά, ηλικίας 6-14 ετών και 12 παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-6 ετών).

 

Τα παιδιά που θα ενταχθούν στα προγράμματα αυτά θα μπορούν να συμμετέχουν στα τμήματα των αθλητικών συλλόγων χωρίς να έχουν καμία οικονομική υποχρέωση απέναντί τους.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από 01-08-2014 μέχρι 22-08-2014.

Ο Δήμος είναι υπεύθυνος για την κάλυψη μέρους του κόστους θέρμανσης του κολυμβητηρίου και πιο συγκεκριμένα τους μήνες Οκτώβριο 2014 – Μάιο 2015, ενώ το υπόλοιπο χρονικό διάστημα θα καλύπτεται από το Ν.Π.Δ.Δ.

Οι σύλλογοι θα ενσωματώσουν στα τμήματά τους παιδιά που θα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για το χρονικό διάστημα από 01-09-2014 έως και 30-06-2015 για την μεγάλη πισίνα και από 01-10-2014 έως και 30-06-2015 για την μικρή πισίνα, χωρίς αυτά να επιβαρυνθούν με οποιαδήποτε μορφής συνδρομής (π.χ. αγορά αθλητικών ρούχων, εξοπλισμού ή εγγραφής). Η χρήση της μικρής πισίνας δεν θα γίνεται τις ώρες 18:00 έως 20:00.

Από την πλευρά τους οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο για την καλή υγεία των παιδιών τους, να φροντίζουν ώστε τα παιδιά να φέρνουν μαζί τους μαγιό, σκουφάκι και ό,τι άλλο χρειάζεται και να σέβονται τις εντολές και τις υποδείξεις των προπονητών τους, να σέβονται τους κανόνες υγιεινής που εφαρμόζονται στα αποδυτήρια και τους άλλους χώρους της πισίνας.

Τα κοινωνικά κριτήρια επιλογής των τελικών δικαιούχων είναι τα εξής:

α) Για οικογένεια με 3 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα μ’ ένα προστατευόμενο μέλος ή αιτών/ούσα και δύο προστατευόμενα μέλη) μέχρι: 11.520,00€.

β) Για οικογένεια με 4 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα με δύο προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τρία προστατευόμενα μέλη) μέχρι: 14.400,00€.

γ) Για οικογένεια με 5 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα με τρία προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τέσσερα προστατευόμενα μέλη) μέχρι: 17.280,00€.

δ) Για κάθε ένα προστατευόμενο μέλος πέραν των 3, το εισόδημα προσαυξάνεται κατά €2.880,00€.

ε) Γονέας - κηδεμόνας ΑΜΕΑ

στ) Ανεργία (προηγούνται οι μακροχρόνιοι άνεργοι)

Οικογενειακή Κατάσταση: α) Μονογονεϊκές Οικογένειες β) Πολύτεκνες Οικογένειες γ) Τρίτεκνες Οικογένειες

Κατά την επιλογή των δικαιούχων θα προηγούνται οι αιτήσεις εκείνες που τηρούν όλα τα προαναφερόμενα κριτήρια και δεν έχουν συμμετάσχει στο ανάλογο πρόγραμμα κολυμβητικής χρονιάς 2013-2014.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων