ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κύπελλο ΚΟΑΤ: "Ενισχύεται η τοπική οικονομία και προβάλλεται η Αρκαδία"

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμος Τρίπολης και ο ΚΟΑΤ προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ με αφορμή το 8ο Κύπελλο ΚΟΑΤ.

Αρχικά ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης για θέματα Αθλητισμού κ. Σταύρος Κουκάκης ανέφερε ότι περισσότεροι από 600 αθλητές, από σωματεία της Πελοποννήσου, των Αθηνών και των Ιονίων Νήσων, θα παρευρεθούν στο Κολυμβητήριο του Δήμου Τρίπολης το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στην συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στον ΚΟΑΤ για τις διακρίσεις των αθλητών του, αλλά και στο Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές, τον πρόεδρο του κολυμβητικού ομίλου.

Παράλληλα  συνεχάρη το προσωπικό που εργάζεται στο ΔΑΚ, αλλά και την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης επειδή διατηρείται ανοιχτό το Κολυμβητήριο. Επιπλέον τόνισε την σημασία της διεξαγωγής των αθλητικών συναντήσεων υπογραμμίζοντας την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, του αθλητικού τουρισμού και την προβολή της Τρίπολης στις περιοχές από τις οποίες προέρχονται.

Κλείνοντας ο κ. Κουκάκης κάλεσε το φίλαθλο κοινό να τιμήσει με την παρουσία του, την κολυμβητική διοργάνωση. Παράλληλα ανέφερε το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων, το οποίο θα ξεκινήσει από τις 9 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 14:00 και θα συνεχιστεί από τις 17:00 έως τις 20:00. Την Κυριακή οι αγώνες θα είναι από τις 09:00 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 14:00.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης κα. Χριστίνα Ζαμπαθά αφού τόνισε ότι αποτελεί θεσμό το Κύπελλο ΚΟΑΤ, στάθηκε στον πληθυσμό που θα καταφθάσει στο Κολυμβητήριο. Ειδικότερα ανέφερε ότι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 600 αθλητές (ηλικίας από 9-20 ετών), ενώ θα συνοδεύονται από τους γονείς και τους προπονητές, με αποτέλεσμα η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Τρίπολης, του Λεβιδίου και της Βυτίνας να αγγίζει το 100%. Επίσης η κα. Ζαμπαθά στάθηκε στην επερχόμενη οικονομική ενίσχυση που θα προέλθει από το αθλητικό γεγονός καθώς θα ενισχυθούν οικονομικά οι επαγγελματίες της πόλης.

Παράλληλα η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης ευχήθηκε υψηλές επιδόσεις και καλή διαμονή στους αθλητές και τους γονείς τους που θα έρθουν στην Τρίπολη.  Επιπλέον τόνισε ότι ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο για όλους, ενώ έδωσε συγχαρητήρια αφενός μεν στην διοίκηση, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και στους προπονητές/-τριες του ΚΟΑΤ για την προσπάθεια που καταβάλλουν, αφετέρου δε στον Δήμο Τρίπολης, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο προσωπικό που εργάζεται στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Κλείνοντας ο πρόεδρος του ΚΟΑΤ κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, εξέφρασε την ευχαρίστηση του που παραμένει ανοιχτό το Κολυμβητήριο. Ανέφερε μάλιστα ότι ο σύλλογος της Γλυφάδας σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το Κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης  για την προετοιμασία του. Ανέφερε ότι ο στόχος του ΚΟΑΤ είναι να συνεχίζει να βγάζει αθλητές, ενώ στάθηκε στην επιτυχία του περσινού Κυπέλλου ΚΟΑΤ αφού οι χρόνοι των αθλητών μέτρησαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Επιπλέον ο κ. Αγγελόπουλος ανέφερε ότι οι ομάδες ενδιαφέρονται για την χειμερινή προετοιμασία ενώ στάθηκε και εκείνος στον αθλητικό τουρισμό. Τέλος επανέλαβε ότι ο στόχος του ΚΟΑΤ είναι η βασική εκμάθηση στην κολύμβηση ώστε να αποτελέσει μια μεγάλη δεξαμενή για μελλοντικούς αθλητές.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων