ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πολίτης: Χάλκινο μετάλλιο, αλλά χάνει το παγκόσμιο!

Την 3η θέση κατέκτησε ο Χρήστος Πολίτης για 2η φορά στην καριέρα του, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελεύθερης κατάδυσης στο Λουτράκι!

Οι κακές καιρικές συνθήκες επηρέασαν τις επιδόσεις των αθλητών, όχι όμως και του Αρκά Χρήστου Πολίτη ο οποίος πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 57 μέτρα, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Δυστυχώς γι' αυτόν, δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Καλαμάτας.

 

"Βρισκόμενος στα 52-53 μέτρα μού τελείωσε ο αέρας για εξίσωση. Κοίταξα προς τα κάτω και είδα το πιατάκι του αγώνα (είναι το στοπ, η δήλωση του κάθε αθλητή και έχει τις κάρτες που παίρνουμε για την ανάδυση) και χωρίς μάσκα με ξεγέλασε το βάθος. Πίστευα ότι βρισκόμουν στο 1 μέτρο απόσταση. Έκανα λάθος και αυτό μου στοίχισε ένα σημαντικό πρόβλημα στο αφτί.


Βρέθηκα για 2η φορά στο βάθρο, με προσωπικό ρεκόρ 57 μέτρων, κάτι το οποίο με ικανοποιεί. Αυτό κρατάω. Υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού και πλέον "παίζω" με τις μέρες, για το αν θα προλάβω να δώσω το παρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ελπίζω να καταφέρω να είμαι εκεί και να εκπροσωπήσω τη πόλη μου και τη χώρα μας, φορώντας το εθνόσημο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων