ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΚΟΑΤ: Διάκριση στο Πανελλήνιο για τη Σιψή

Την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κατέκτησε η αθλήτρια της αγωνιστική ομάδας του ΚΟΑΤ Σιψή Κων/να στα 100 μ. πεταλούδα στην κατηγορία παγκορασίδων β΄ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ από τις 22 έως και τις 27 Ιουλίου 2013.

Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας ήταν εκπληκτική αφού είχε κατέβει με τον 28ο καλύτερο χρόνο (1.16.17), στην κούρσα όμως των προκριματικών το πρωί της 24ης Ιουλίου βελτίωσε το χρόνο της (1.12. 01) καταφέρνοντας έτσι να μπει στην οκτάδα του τελικού και στον τελικό το απόγευμα της ίδιας ημέρας βελτίωσε και πάλι τον χρόνο της κατακτώντας την πέμπτη θέση με χρόνο 1.10.87! Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη μέρα η Κωνσταντίνα κατέκτησε την 14 θέση στα 100μ. πρόσθιο με χρόνο 1.24.44.

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της προ- αγωνιστικής ομάδας, τα παιδιά της αγωνιστικής επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την πολύ καλή προετοιμασία και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την αρχιπροπονήτρια του συλλόγου μας κα. Κωστούλα Οικονόμου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει την Κωνσταντίνα για το κατόρθωμά της και εύχεται καλή επιτυχία στην Αναστασία Καραμήτου που την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 θα εκπροσωπήσει και αυτή τον Σύλλογο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε δύο αγωνίσματα (50 μ. ελεύθερο και 50 μ. ύπτιο) στην κατηγορία Νεανίδες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων