ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΚΟΑΤ: 97 μετάλλια για την προαγωνιστική ομάδα το 2012-13!

Μετά την ολοκλήρωση όλων των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων και την δημοσίευση της επίσημης πανελλήνιας κατάταξης των αθλητών από την ΚΟΕ, επιβεβαιώθηκε η καταπληκτική πορεία της προ-αγωνιστικής ομάδας του ΚΟΑΤ για την αγωνιστική χρονιά 2012-2013.

 

"Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου συμμετείχαν σε δέκα (10) περιφερειακούς και διασυλλογικούς αγώνες κατακτώντας συνολικά ενενήντα επτά μετάλλια (46 χρυσά, 29 ασημένια και 22 χάλκινα).

Το «ποδαρικό» είχε γίνει τον Οκτώβριο όταν τρεις αθλητές (Κωτσίρου Βασιλική, Κόκκος Θεόδωρος, Αγγελόπουλος Πέτρος) βρέθηκαν στην λίστα των επίλεκτων αθλητών της ΚΟΕ (πρώτη 15αδα πανελλήνιας κατάταξης), ενώ συνεχίστηκε με τις πολύ καλές εμφανίσεις  και επιδόσεις όλων των αθλητών και αθλητριών σε εξαιρετικά δύσκολους από άποψη ανταγωνισμού και πλήθους συμμετοχών αγώνες.

Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς βρίσκει τρεις αθλητές (Μητσόπουλο Παναγιώτη, Κόκκο Θεόδωρο, Αγγελόπουλο Πέτρο) στην πρώτη δεκάδα της πανελλήνιας κατάταξης σε επτά αγωνίσματα ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας κατατάσσονται στην πρώτη πενηντάδα των κατηγοριών τους.

Αλλά αυτό που μετράει περισσότερα από τις διακρίσεις, είναι το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των παιδιών, αφού σε κάθε αποστολή έχουμε να θυμηθούμε πολλά γέλια, τραγούδια και απίστευτο ενθουσιασμό και υποστήριξη στις κερκίδες όταν οι συναθλητές τους αγωνίζονταν. Αυτό είναι τελικά μία επιτυχημένη ομάδα …οι δεσμοί φιλίας όλων αυτών των διαφορετικών, σε χαρακτήρα, παιδιών με μία μεγάλη κοινή αγάπη….το κολύμπι!!!!!

Θα θέλαμε να συγχαρούμε την αρχιπροπονήτρια της ομάδας κα. Κωστούλα Οικονόμου, η οποία με την άρτια τεχνική της κατάρτιση και την πολυετή της εμπειρία προετοίμασε την ομάδα τόσο καλά ώστε οι αριθμοί των μεταλλίων και η κατάταξη των αθλητών μας να κάνουν τα λόγια περιττά.  Πρωτίστως όμως να την ευχαριστήσουμε για την αγάπη με την οποία περιβάλλει τα παιδιά μας, μαθαίνοντας τους ότι σημασία έχει να κολυμπούν γιατί αυτό τους ευχαριστεί, ανεξάρτητα θέσεων και επιδόσεων. Αυτό το τόσο καλό κλίμα που καταφέρνει να δημιουργήσει η κα. Οικονόμου στην προπόνηση είναι που οδηγεί τα παιδιά να κάνουν τόσες επιτυχίες ….γιατί κολυμπούν χωρίς άγχος…χωρίς πίεση …μόνο γιατί το θέλουν!!!!!!!

Να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν, στήριξαν τις επιλογές του συλλόγου μας και σίγουρα είναι πολύ υπερήφανοι για αυτόν τον άθλο των παιδιών τους.

Όμως αυτοί που αξίζουν τα συγχαρητήρια μας, το χειροκρότημά μας και ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ είναι  όλοι οι πρωταγωνιστές της προ-αγωνιστικής μας ομάδας:

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ    ΜΠΕΡΕΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ    ΜΠΕΡΕΤΣΟΥ ΟΛΓΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΪΡΑ    ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΚΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ    ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΩΤΣΙΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ    ΠΛΑΪΤΗ ΣΟΦΙΑ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ    ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ    ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στο κλείσιμο αυτού του απολογισμού να αποχαιρετίσουμε από την προ-αγωνιστική ομάδα τέσσερις αθλητές μας (Αγγελόπουλο Πέτρο, Αγγελοπούλου Ζωή, Κόκκο Θεόδωρο, Κωτσίρου Βασιλική) οι οποίοι με την νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην αγωνιστική ομάδα και να καλωσορίσουμε πέντε νέους μικρούς 9ρηδες (Δουμάζο Γεώργιο, Κορομηλά Περικλή, Κολλιοπούλου Ελένη, Τούντα Άρη, Χρυσικού Μαρία).

Να ευχηθούμε στα παιδιά καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε τα…προπονητικά ραντεβού μας τον Σεπτέμβριο."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων