ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φαρφαρά στο a-s: "Είμαι έτοιμη για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας"(vid)

Η πρωταθλήτρια ποδηλασίας, Κωνσταντίνα Φαρφαρά μίλησε στην κάμερα του a-s πριν αναχωρήσει για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Κωνσταντίνα Φαρφαρά, αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης και πρωταθλήτρια Ελλάδας μίλησε στο a-s λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουλίου στην Πορτογαλία. Η νεαρή αθλήτρια θα είναι η μοναδική γυναίκα στην ελληνική αποστολή και θα αγωνιστεί στην κατηγορία των νέων γυναικών.

Την συναντήσαμε λίγο πριν "κλείσει" τις αποσκευές της για να ξεκινήσει το ταξίδι της για την Πορτογαλία, αλλά και στο κενό της από τα πολλά μαθήματα που έχει όντας μαθήτρια της Γ' Λυκείου. Η Κωνσταντίνα Φαρφαρά μίλησε για την προετοιμασία αλλά και την διαδρομή της για να πάρει το "εισιτήριο" για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μας εξήγησε το ιδιαίτερο αγώνισμα της ποδηλασίας πίστας που έχει επιλέξει αλλά και τα διάφορα αγωνίσματα που περιλαμβάνει το άθλημα της. 

Αποκάλυψε πως ήταν ένα όνειρο της, η συμμετοχή της σε μια μεγάλη διοργάνωση με τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Αλλά δεν σταματά να ονειρεύεται και επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας, που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Ισραήλ.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων