ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πανελλήνια πρωταθλήτρια η Φριντζίλα της ΑΕΚ Τρίπολης

Φωτογραφία: The Cycling Journal

Το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Νίκη Φριντζίλα της ΑΕΚ Τρίπολης, στο διήμερο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Νίκη Φριντζίλα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου στις ηλικιακές κατηγορίες παίδων και κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/07), σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης είχε εξαιρετικές επιδόσεις με αποτέλεσμα το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της αντοχής αλλά και το ασημένιο στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα οι αθλητές δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην ατομική χρονομέτρηση σε διαδρομή 13,4 χιλιομέτρων, ο αγώνας διεξήχθη στα Τρίκαλα Κορινθίας. Εκεί η Τριπολίτισσα κατέλαβε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε στο αγώνισμα της αντοχής. Σε έναν απαιτητικό αγώνα στο Χιονοδρομικό Ζήρειας, σε διαδρομή 54 χιλιομέτρων με 1.600 υψομετρικά, η Φριντζίλα με σόλο προσπάθεια κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των κορασίδων.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων