ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φαρφαράς στον Αρκαδία 93.8: "Στόχος μας το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων" (audio)

Ο Βασίλης Φαρφαράς, προπονητής του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης μίλησε στον "αέρα" του Arcadia 93.8 και στην εκπομπή Arcadia Sports Show. Αναφέρθηκε στις επιτυχίες της ομάδας, στο προσεχές πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και στη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή με ποδήλατο.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 Ο προπονητής και αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης, Βασίλης Φαρφαράς μίλησε στην εκπομπή Arcadia Sports Show του Arcadia 93.8, για τις πολλές επιτυχίες της ομάδας. Ο κόουτς αναφέρθηκε και στον προσεχή στόχο του συλλόγου, που δεν είναι άλλος από το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

Ο Βασίλης Φαρφαράς αναφέρθηκε και στις ακαδημίες της ΑΕΚ Τρίπολης, τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας είναι οι μικροί ποδηλάτες να μάθουν να κυκλοφορούν σωστά με το ποδήλατο.

Ακούστε όσα είπε στον Arcadia 93.8: 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων