ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φαρφαρά στο a-s: "Να καταφέρω να πάω στο πανευρωπαϊκό τον Ιούλιο"

Στο a-s μίλησε η πρωταθλήτρια ποδηλασίας, Κωνσταντίνα Φαρφαρά. Η νεαρή αθλήτρια αναφέρθηκε στους στόχους της νέα χρονιάς αλλά και στις όμορφες στιγμές του 2021.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 Για την Κωνσταντίνα Φαρφαρά, το 2021 ήταν αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες αγωνιστικές χρονιές. Η νεαρή αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης "σάρωσε" σε κάθε πανελλήνιο που πήρε μέρος, με αποκορύφωμα το πανελλήνιο ρεκόρ που έκανε στην πίστα! Μίλησε στο a-s για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές αλλά και για το τι να περιμένουμε από το 2022.

Τερμάτισες πρώτη σε όλα τα αγωνίσματα, ποιο είναι το μυστικό σου και έχεις αυτή την εξαιρετική απόδοση;

"Θεωρώ η επιτυχία μου οφείλεται στη σκληρή δουλειά που έχω κάνει μέσα στην χρονιά αλλά φυσικά σε όλη την σκληρή δουλειά που κάνω τόσα χρόνια και ιδιαίτερα στους προπονητές μου Βασίλη Γιαννιώση και Βασίλη Φαρφαρά."

Ποια ήταν η αγαπημένη σου νίκη, αυτή που ξεχώρισες μέσα στο 2021;

"Η αγαπημένη μου νίκη ήταν στο πανελλήνιο ρεκόρ, που κατάφερα να κάνω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας και πιο συγκεκριμένα στο αγώνισμα των 1.500 μέτρων."

Μια όμορφη στιγμή με την ΑΕΚ Τρίπολης μέσα στην χρονιά που σου έχει χαραχθεί στην μνήμη;

"Η συνεργασία μου με τις συναθλήτριες μου στα αγωνίσματα της πίστας. Όλο το θερμό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είτε κερδίσουμε, είτε χάνουμε . Γενικά αυτό το κλίμα που έχουμε σαν ομάδα δεν νομίζω ότι το έχουν πολλές."

Μια δύσκολη στιγμή μέσα στο 2021;

Δύσκολες στιγμές, ήταν οι αναποδιές στους αγώνες αλλά και οι τραυματισμοί μου."

Ο πιο δύσκολος αγώνας που έδωσες μέσα στην χρονιά;

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης, γιατί έδωσα το 110%, κατάφερα να βγω πρώτη με αρκετή διαφορά σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

Οι στόχοι σου για την νέα χρονιά;

"Αγωνιστικοί: Εθνική ομάδα- αγώνες στο εξωτερικό και φυσικά να καταφέρω να πάω στο πανευρωπαϊκό τον Ιούλιο."

"Σχολικοί: Να προσπαθήσω να συνδυάσω σχολείο και ποδηλασία, με το κατάλληλο πρόγραμμα. Θα πάω Γ΄Λυκείου και εκεί τα δεδομένα αλλάζουν όπως και οι στόχοι ."

Ένα σχόλιο για την 7η θέση που κατέλαβε η ομάδα σου ανάμεσα σε 82 σωματεία;

"Η δύναμη της ομάδας φάνηκε, η σκληρή δουλεία και ο πόνος όλων αυτών των χρόνων. Πιστεύω το αξίζαμε και με το παραπάνω μιας και είμαστε μια μικρή ομάδα."

Οι ευχές σου για την νέα χρονιά;

"Υγεία, ευτυχία, χωρίς αναβολές αγώνων και χωρίς τραυματισμούς."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων