ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα "χρυσά" κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης στο a-s

Οι Πρωταθλήτριες ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης, μίλησαν αποκλειστικά στο a-για τις επιτυχίες τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η 16χρονη Κωνσταντίνα Φαρφαρά η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ποδηλασίας δρόμου, αλλά την ίδια χρονιά έχει φορέσει άλλες 6 φορές την φανέλα της πρωταθλήτριας Ελλάδας στα αγωνίσματα της πίστας δήλωσε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου:

"Ήταν ένας πολύ απαιτητικός αγώνας, με αρκετό αέρα οπότε αυτό δεν μας ευνοούσε και μας κούραζε περισσότερο. Αλλά με την σωστή προπόνηση που έχουμε κάνει τα καταφέραμε. Η σεζόν μέχρι στιγμής κυλά καταπληκτικά για εμένα καθώς αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη μου πρωτιά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα για φέτος και μαζί με το πανελλήνιο ρεκόρ που έκανα  πριν λίγο καιρό στην πίστα μου δίνουν ώθηση να συνεχίσω όλη την χρονιά δυναμικά".

Η Χριστίνα Κυριαζάκου για το πρώτο της και επιτυχημένο πρωτάθλημα δρόμου δήλωσε:

"Πρώτο μου πανελλήνιο δρόμου, η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα κάτι. Δεν τα είχα πάει καλά στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης . Έτσι στον αγώνα της αντοχής μπήκα με μεγαλύτερη όρεξη, τα έδωσα όλα στο τέλος και τα κατάφερα".

Τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης δεν είναι καλές μόνο στην ποδηλασία αλλά συνδυάζουν με τεράστια επιτυχία πρωταθλητισμό και σχολείο.

Κ. Φαρφαρά: 

"Θέλει πρόγραμμα, στόχους και σκληρή δουλεία. Υπάρχουν κάποιες μέρες που έχουμε αρκετά πράγματα στο πρόγραμμα μας όπως πολύ διάβασμα και πολύωρες προπονήσεις αλλά θα θυσιάσουμε κάτι άλλο όπως τις βόλτες με φίλους".

Οι πρωταθλήτριες ποδηλασίας παρά το νεαρό της ηλικίας τους αναφέρθηκαν και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Κ. Φαρφαρά:

"Η πολιτεία είναι απών. Το άθλημα μας δεν είναι αρκετά αναγνωρισμένο στην Ελλάδα οπότε είναι δύσκολη η οικονομική και η υλική υποστήριξη. Από την άλλη πλευρά η ομάδα μας η ΑΕΚ Τρίπολης μας, προσπαθεί να μας  παρέχει ότι χρειαζόμαστε. Οι γονείς μας αποτελούν  τους κύριους παράγοντες που πηγαίνουμε σε όλους τους αγώνες και έχουμε όλο αυτό τον εξοπλισμό . Επίσης έχουμε και κάποιους χορηγούς που μας βοηθάνε αρκετά και χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε αυτές τις επιτυχίες".

Χ.Κυριαζάκου:

"Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι δεν έχουμε χώρο να προπονηθούμε για τα αγωνίσματα της πίστας. Με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα στην Αθήνα για να προπονούμαστε κάτι που είναι αρκετά πολυέξοδο".

Οι νεαρές αθλήτριες θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα σε όλους τους νέους της Τρίπολης και να τους παρακινήσουν να ξεκινήσουν ποδηλασία.

Κ.Φαρφαρά:

"Η ποδηλασία δεν είναι μόνο γυμναστική. Μέσα από το άθλημα αυτό έμαθα να κυκλοφορώ σωστά στον δρόμο, γνώρισα καλύτερα την περιοχή μου καθώς με τις προπονήσεις μας περνάμε καθημερινά από πολλά χωρία της Αρκαδίας. Επίσης μας δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας νέους τόπους και νέους ανθρώπους".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων