ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωταθλήτριες Ελλάδας στην ποδηλασία η Κωνσταντίνα Φαρφαρά και Χριστίνα Κυριαζάκου

Κυρίαρχη ήταν η ΑΕΚ Τρίπολης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στην κατηγορία του δρόμου, που διεξάχθηκε το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου στην Αταλάντη.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι αθλητές, την πρώτη μέρα αγωνίστηκαν στην ατομική χρονομέτρηση και την επόμενη στο αγώνισμα της αντοχής. Η Κωνσταντίνα Φαρφαρά στην κατηγορία των κορασίδων κατέκτησε την κορυφή στην ατομική χρονομέτρηση. Η Τριπολιτσιώτισσα ήταν εξαιρετική στην διαδρομή των 12,2 χιλιομέτρων με χρόνο 18 λεπτά και 23'',αφήνοντας πίσω την δεύτερη αθλήτρια με επίδοση 18 λεπτά και 42''.

Στην αντοχή η Χριστίνα Κυριαζάκου ήταν η πιο δυνατή και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην διαδρομή των 49 χιλιομέτρων. Στα τελευταία 300 μέτρα ξεκίνησε το σπρίντ, τερματίζοντας πρώτη, αφήνοντας τις υπόλοιπες αθλήτριες πίσω με διαφορά.

Ατομική Χρονομέτρηση

Κατηγορία κορασίδων:

1η Φαρφαρά Κωνσταντίνα

5η Φριντζίλα Νίκη

 8η Κυριαζάκου Χριστίνα

 20η Μαλλίρη Δήμητρα

 Κατηγορία των παίδων: 9ος Διονύσης Θεοδόσης Λαμπούδης

 Αντοχή Κατηγορία κορασίδων:

1η Κυριαζάκου Χριστίνα

5η Φαρφαρά Κωνσταντίνα

 8η Φριντζίλα Νίκη

17η Μαλλίρη Δήμητρα

 Κατηγορία παίδων

 11ος Διονύσης Θεοδόσης Λαμπούδης

 Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, στην ΑΕΚ Τρίπολης καθώς και στους προπονητές του συλλόγου Βασίλη Γιαννιώση και Βασίλη Φαρφαρά.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων