ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επιτυχίες για τον Ποδηλατικό Όμιλο Τρίπολης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας

Άλλη μια αγωνιστική περίοδος προετοιμασίας, σκληρών προπονήσεων, λεπτομερούς προγραμματισμού και υψηλών στόχων έκλεισε με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, με τα παιδιά του ΠΟΤ να μας βγάζουν ξανά ασπροπρόσωπους, συνεχίζοντας την μακρά παράδοση επιτυχιών του συλλόγου στα αγωνίσματα της πίστας.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Εκεί που συμμετέχει η ελίτ της Ελληνικής ποδηλασίας, οι ποδηλάτες του ΠΟΤ πρωταγωνίστησαν με τον Αλέξη Μάγκλαρη να  κερδίζει δύο φορές την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος. Την πρώτη στο αγώνισμα των 200 μέτρων ταχύτητας σε χρόνο 11,602 δευτερολέπτων και την δεύτερη  στο αγώνισμα του ομαδικού σπρίντ με τον κορυφαίο συναθλητή του Κωστή Τσετσώνη σε μια τρελή κούρσα ταχύτητας σε χρόνο 35,836 δευτερόλεπτων. Ο Τσετσώνης επίσης κέρδισε την 7η θέση στα 500 μέτρα ταχύτητας και στα 200 μέτρα. Εξαιρετική ήταν επίσης η εμφάνιση των Γιώργου Μάγκλαρη στα αγωνίσματα των 500μ και 2.000 μ. και Δημήτρη Οικονόμου στο Σκρατς. 

Οι έφηβοι Γιώργος Μάγκλαρης, Άγγελος Δερβίση και Στέλιος Βαρβεράκης, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό σπρίντ. Ο Στέλιος χάρισε στον ΠΟΤ και το χάλκινο μετάλλιο στο Κέιριν με τον Γιώργο Μάγκλαρη στην 5η θέση ενώ ο Άγγελος Δερβίση ήρθε 4ος στα 200μ. ταχύτητας και 11ος μετά από  μια πολύ σκληρή μάχη στο αγώνισμα με αποκλεισμό.

Ο Γιάννης Μάγκλαρης, παλιός πρωταθλητής, ρέκορ-μαν στα 200μ. ταχύτητας  και προπονητής που ανέδειξε τους σπουδαιότερους ποδηλάτες στην πόλη μας τα τελευταία 30 χρόνια, συνεχάρη τα παιδιά για τις αποδόσεις τους και  έθεσε ήδη  νέους στόχους έξω από τα Ελληνικά σύνορα.

Ο ΠΟΤ ευχαριστεί ιδιαίτερα το MyAthleteκαι προσωπικά την κα Σκούμπα Αγγελική, καθώς και τους κ. Πανταζή Κώστα και Βλάμη Γιώργο για την υποστήριξη τους, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων